COMPANYBOXX
VOOR UW BEDRIJFSMARKETING


Voor uw bedrijf is marketing en promotie belangrijk. Het zelf bedenken en maken van uw reclamemiddelen is niet altijd even eenvoudig of… het komt er niet van. U heeft het gevoel dat het beter kan en wellicht ook wel beter moet. Het inschakelen van een reclamebureau of een externe ontwerper past niet altijd binnen het budget of neemt teveel tijd omdat u snel iets nodig heeft. Kortom, hoe kunt u uw bedrijfsmarketing professionaliseren en de kosten beheersbaar houden? Companyboxx biedt de oplossing.


Zo werkt het:

1. VOORBEREIDING
Wij starten met een goede voorbereiding.
Companyboxx inventariseert uw marketing- en promotiewensen. Wij komen met adviezen en ideeën voor een aanpak en kiezen samen de middelen die u daarvoor nodig heeft. Bijvoorbeeld brochures, folders, presentaties, social media-uitingen, direct mailingen en meer. Wat u wenst!


2. VORMGEVING
Alle middelen worden eenmalig door ons ontworpen in de stijl die u wenst, zodat de uitstraling van al uw marketingmiddelen altijd consequent en professioneel is.


3. ONLINE OMGEVING
Vervolgens richten wij een online omgeving voor u in. Hierin worden alle ontwerpen als invulbestanden geplaatst. Beeld en tekst kunnen vervolgens gemakkelijk in de bestanden worden aangepast waardoor u zelf handig en snel de gewenste reclame- en promotiemiddelen kunt aanpassen of maken. Zonder dat u externe ontwerpers nodig heeft (met bijbehorende kosten).

 


Vraag de demo of informatie aan


man-deco-3