Companyboxx voor organisaties

 


COMPANYBOXX
VOOR ORGANISATIES


Hoe biedt u als organisatie uw vestigingen of franchisenemers enerzijds vrijheid en mogelijkheden voor het invullen van de lokale marketing, terwijl u anderzijds de regie houdt op de activiteiten en de stijl? Companyboxx biedt een laagdrempelige en professionele oplossing. Tijd- en kostenbesparend voor u als organisatie. Goedkoop en flexibel voor de lokale gebruiker.


Zo werkt het:

Met Companyboxx richten wij een online omgeving in met de marketing- en promotiemiddelen die u wenst en uw vestigingen of franchisenemers nodig hebben. Wij maken hiervan flexibele invulbestanden waarin wij de huisstijlnormen vastleggen die u definieert. Hieraan kan dus niet meer worden gesleuteld. Logo’s staan bijvoorbeeld op een vaste plek en de juiste kleuren en lettertypes worden afgedwongen.


Met Companyboxx faciliteert u dat lokale marketing- en promotiemiddelen eenvoudig, snel en goedkoop naar wens kunnen worden gemaakt door uw vestigingen of franchisenemers. Altijd in de stijl die u definieert en zonder dat er externe ontwerpers of DTP-ers voor nodig zijn…

 


Vraag de demo of informatie aan


Man van Companyboxx wijst naar de aanvraag knop